Uutiset

Trillerit Kouvolassa!

Jymyn pojat lähtivät jälleen pienellä miehityksellä sarjapeleihin, tällä kertaa kohti Kouvolaa. Vastaan asettuivat molemmat Kouvojen joukkueet ja tilastollisesti oli odotettavissa tasaiset ottelut.

Ennakkoasetelmat eivät pettäneet ja Kouvolassa nähtiin 2 upeaa ja tunteisiin menevää trilleriä.

Ensimmäinen peli Kouvot Suns:ia vastaan kulki hyvin tasatahtia viimeiseen erään asti, Kouvojen hienoisessa johdossa. Viimeisessä erässä Jymy kuitenkin näytti mitä Orimattilassa osataan ja valmentajat Jussi ja Jani saivat pojat tsempattua hienoon loppukiriin. Jymy voitti ansaitusti luvuin 64-60.

Toinen peli Stars:ia vastaan oli tasaista vuoristorataa, jos asian voi niin ilmaista :D. 2 erää mentiin pisteelleen tasatahtiin sekä molemmilla joukkueilla oli yksi vahva ja yksi heikko erä. Miro Saarenkosken 4.erän viime sekunttien 3 pisteen heitto toi Jymyn tasoihin ja peli jatkui jatkoajalle. Jatkoajalla Kouvot olivat lopulta piirun verran parempi, voittaen lopulta luvuin 77-74. Mainittakoon vielä että joukkueen taisteluhenkeä kuvaa hyvin myös se että Arttu Lahtinen pussitti kylmiltään kaksi vapaaheittoa suoraan penkiltä ( rikottu pelaaja ei voinut heittää). Vaikka harmillinen jatkoaika tappio tästä pelistä tuli niin jälleen suuri hatunnosto pojille ja heidän asenteelleen tähän hommaan.